Westerman Ongediertebestrijding

Ratten

De rat komt veel voor op plaatsen waar hij een schuilplaats kan vinden met voedsel in buurt. Ze kunnen uitstekend graven, zwemmen en klimmen. Naast gevaar van het overbrengen van ziekten, knagen ze aan kabels en leidingen. Dit kan kortsluiting of brand veroorzaken.

Muizen

Muizen in uw huis of bedrijfspand zijn niet alleen vervelend en onhygiƫnisch, maar ook schadelijk voor de gezondheid, gebouwen en het inventaris. Een muis heeft slechts een halve centimeter nodig om binnen te komen. Voorplanting gaat zeer snel, na 3 maanden zijn muizen al geslachtsrijp.

Kakkerlakken

Om het risico van ziektes te voorkomen is bestrijding van kakkerlakken noodzakelijk. Deze vervelende plaagdieren veroorzaken een nare geur en zien er zeer onsmakelijk uit.

Vlooien

Hoewel vlooien niet gevaarlijk zijn voor mensen, zijn dit erg hinderlijke beestjes. Vooral in gebouwen die tijdelijk niet worden bewoon kan zich een serieuze vlooienplaag ontwikkelen.

Houtworm

Houtwormen, de larven van verschillende houtknagende kevers kunnen grote schade aanbrengen aan uw houtwerk. Onze specialisten helpen u snel en vakkundig met een duurzame oplossing. Wij geven 7 jaar garantie op schuren en 10 jaar op woonbestemmingen.

Boktorren

Boktorren zijn larven van kevers met een langwerpig lichaam van 0,3 tot wel 1,5 centimeter lang. Deze torren kunnen zelfs dikke balken volledig vernielen. Met onze injectiemethode kunnen wij dit probleem oplossen.

Papiervisjes

Papiervisjes en zilvervisjes kunnen erg vervelend zijn in uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen dit probleem voor u oplossen met slecht een enkele behandeling!

Mieren

Grote aantallen mieren zijn niet alleen vervelend, ze kunnen steriele plaatsen besmetten en zelfs uw woning beschadigen. Wij helpen u snel en eenvoudig van de mierenplaag af.

Wespen

Wespen kunnen veel overlast veroorzaken. Hoe verder in de zomer des te groter de overlast. Bij constatering is het belangrijk snel het nest te bestrijden om wespen in de woning te voorkomen.

Contracten met logboek voor bedrijven

 

Voor bedrijven bieden wij contracten aan waarbij een logboek wordt bijgehouden. Wij maken voor u een preventieplan en plaatsen lokaas depots voor ratten/muizen en indien nodig vliegenlampen. Jaarlijks komen wij 6 tot 10 keer bij u langs om controle uit te voeren. Hiermee voldoet u aan de HACCP-eisen. Alle zorg voor preventie en bestrijding van ongedierte besteed u op deze manier eenvoudig aan ons uit. Wij vangen alle risico’s voor u op.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel direct 0345 – 505 900.