Westerman Ongediertebestrijding

Ratten

In de bestrijding van knaagdieren ratten/muizen zijn per 1 – 1 – 2023 veel dingen veranderd. Alleen bedrijven met een extra certificering mogen nog knaagdieren bestrijden . wij werken omdat wij ook gecertificeerd willen zijn volgens de nieuwe richtlijn IPM richtlijn 2023. Dit betekend dat eerst alle maatregelen genomen moeten worden , zoals het afdichten van openingen , het veilig stellen van voedselbronnen. Opruimen van eventuele schuil en nestelplaatsen. ( ook voor particulieren) verder werken wij steeds meer met klapvallen. En gebruiken biociden (gif) als laatste redmiddel en/of in een noodsituatie ! dit kan zijn gezondheidsrisico’s /voedselveiligheid of economische schade. Natuurlijk zijn wij er van overtuigd dat wij met onze ervaring nog steeds de problemen met ratten voor u kunnen oplossen. Benader ons gerust voor advies. Bedenk voor uzelf waarom zijn hier ratten. Ze zoeken voedselbronnen en schuil en nestel plaatsen.

Muizen

Bij de bestrijding van knaagdieren ratten/muizen zijn per 1 – 1 – 2023 veel dingen veranderd. Alleen bedrijven met een extra certificering mogen nog knaagdieren bestrijden.wij werken omdat wij ook gecertificeerd willen zijn volgens de nieuwe richtlijn IPM richtlijn 2023.dit betekend dat ook voor muizen eerst alle maatregelen genomen moeten worden , zoals het afdichten van openingen. Bij muizen een halve centimeter. Het veilig stellen van voedselbronnen. Bij bedrijven de producten in de stellingen opslaan.niet direct in contact met de vloer. Opruimen van eventuele schuil en nestelplaatsen. Verder werken wij steeds meer met klapvallen. En gebruiken anticoagulantia (gif) alleen als laatste redmiddel.en/of bij een noodsituatie ! dit kan zijn gezondheidsrisico’s / voedselveiligheid of economische schade. Natuurlijk zijn wij er van overtuigd dat wij met onze ervaring nog steeds het probleem voor u kunnen oplossen. Benader ons gerust voor advies.

Kakkerlakken

Om het risico van ziektes te voorkomen is bestrijding van kakkerlakken noodzakelijk. Deze vervelende plaagdieren veroorzaken een nare geur en zien er zeer onsmakelijk uit.

Vlooien

Hoewel vlooien niet gevaarlijk zijn voor mensen, zijn dit erg hinderlijke beestjes. Vooral in gebouwen die tijdelijk niet worden bewoon kan zich een serieuze vlooienplaag ontwikkelen.

Houtworm

Houtwormen, de larven van verschillende houtknagende kevers kunnen grote schade aanbrengen aan uw houtwerk. Onze specialisten helpen u snel en vakkundig met een duurzame oplossing. Wij geven 7 jaar garantie op schuren en 10 jaar op woonbestemmingen.

Boktorren

Boktorren zijn larven van kevers met een langwerpig lichaam van 0,3 tot wel 1,5 centimeter lang. Deze torren kunnen zelfs dikke balken volledig vernielen. Met onze injectiemethode kunnen wij dit probleem oplossen.

Papiervisjes

Papiervisjes en zilvervisjes kunnen erg vervelend zijn in uw woning of bedrijfspand. Wij kunnen dit probleem voor u oplossen met slecht een enkele behandeling!

Mieren

Grote aantallen mieren zijn niet alleen vervelend, ze kunnen steriele plaatsen besmetten en zelfs uw woning beschadigen. Wij helpen u snel en eenvoudig van de mierenplaag af.

Wespen

Wespen kunnen veel overlast veroorzaken. Hoe verder in de zomer des te groter de overlast. Bij constatering is het belangrijk snel het nest te bestrijden om wespen in de woning te voorkomen.

Contracten met logboek voor bedrijven

 

Voor bedrijven bieden wij contracten aan waarbij een logboek wordt bijgehouden. Wij maken voor u een preventieplan en plaatsen lokaas depots voor ratten/muizen en indien nodig vliegenlampen. Jaarlijks komen wij 6 tot 10 keer bij u langs om controle uit te voeren. Hiermee voldoet u aan de HACCP-eisen. Alle zorg voor preventie en bestrijding van ongedierte besteed u op deze manier eenvoudig aan ons uit. Wij vangen alle risico’s voor u op.

 

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via ons contactformulier of bel direct 0345 – 505 900.